Гусятинська, Наталія АльфредівнаТетеріна, Світлана МиколаївнаГусятинський, Микола ВолодимировичКасян, Ірина Миколаївна2014-09-222014-09-222010Гусятинська, Н. А. Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, І. М. Касян, М. В. Гусятинський // Харчова промисловість. – 2010. – № 9. – С. 36–38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16874Досліджено вплив видового складу специфічної мікрофлори на інтенсивність загнивання цукрових буряків, при зберіганні. Визначено ефективність застосування фунгіцидних засобів на основі по-лігексаметиленгуанідину(«Біодез»), натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти («Жавель-Клейд», «Са-нітарін») для обробки цукрових буряків перед закладанням на зберігання. Influence oispecificcomposition ofmicroflora!ofsugarbeetson relation tointensityoi'theirrotting. Efficiency oi'application oi'new'fungitsidpreparations fortreatmentofsugarbeetbefore the laying on storage is explored.uk-UKцукрові бурякикагатна гнильмікробіологічні процесимікроміцетибактеріїфунгіцидний засібsugar beetsrotofcagatmicrobiological processesmicromitsetsbacteriameanoffoungitsidкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиАналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряківArticle