Аналіз мікробіологічних процесів та способів їх пригнічення при зберіганні цукрових буряків - Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Гусятинський, Микола Володимирович; Касян, Ірина Миколаївна (My University, 2010)
Досліджено вплив видового складу специфічної мікрофлори на інтенсивність загнивання цукрових буряків, при зберіганні. Визначено ефективність застосування фунгіцидних засобів на основі по-лігексаметиленгуанідину(«Біодез»), натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти («Жавель-Клейд», «Са-нітарін») для обробки цукрових буряків перед закладанням на зберігання. Influence oispecificcomposition ofmicroflora!ofsugarbeetson relation tointensityoi'theirrotting. Efficiency oi'application oi'new'fungitsidpreparations fortreatmentofsugarbeetbefore the laying on storage is explored.
Keywords: цукрові буряки; кагатна гниль; мікробіологічні процеси; мікроміцети; бактерії; фунгіцидний засіб; sugar beets; rotofcagat; microbiological processes; micromitsets; bacteria; meanoffoungitsid; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології цукру і підготовки води