Слободян, Ольга ПетрівнаЗаєць, Віра АнатоліївнаНещадим, Лариса Петрівна2014-03-052014-03-052013Слободян, О. П. Забезпечення пожежної безпеки на підприємствах готельно – ресторанного комплексу / Л. П. Нещадим, О. П. Слободян, В. А. Заєць // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно – ресторанного та туристичного бізнесу : II Всеукраїнська науково – практична конференція, 29 жовтня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 262-263.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13000У статті розглянуто головні причини пожеж на підприємствах готельно – ресторанного комплексу. Необхідним завданням у процесі експлуатації підприємств готельно – ресторанного комплексу є забезпечення у разі пожежі повної евакуації усього персоналу до настання критичних значень небезпечних факторів пожежі. Основними причинами виникнення пожеж є необережна поведінка та порушення правил експлуатації електроустановок та обладнання.uk-UKпожежабезпекаготельно – ресторанний комплекспожарбезопасностьгостинично - ресторанный комплексfiresecurityhotel - restaurant complexкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесуЗабезпечення пожежної безпеки на підприємствах готельно – ресторанного комплексу