Забезпечення пожежної безпеки на підприємствах готельно – ресторанного комплексу - Слободян, Ольга Петрівна; Заєць, Віра Анатоліївна; Нещадим, Лариса Петрівна (My University, 2013)
У статті розглянуто головні причини пожеж на підприємствах готельно – ресторанного комплексу. Необхідним завданням у процесі експлуатації підприємств готельно – ресторанного комплексу є забезпечення у разі пожежі повної евакуації усього персоналу до настання критичних значень небезпечних факторів пожежі. Основними причинами виникнення пожеж є необережна поведінка та порушення правил експлуатації електроустановок та обладнання.
Keywords: пожежа; безпека; готельно – ресторанний комплекс; пожар; безопасность; гостинично - ресторанный комплекс; fire; security; hotel - restaurant complex; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу