Пристрій для укладання штучних предметів в тару (Патент на корисну модель № 125696) - Валіулін, Геннадій Раіфович; Костюк, Володимир Степанович; Деренівська, Анастасія Василівна; Бойко, Олексій Олегович (My University, 2018)
Корисна модель належить до пристроїв для укладання штучних предметів в тару і може бути використаний в харчовій, фармацевтичній, хімічній та інших галузях народного господарства. The utility model refers to devices for the packaging of artificial objects in packaging and can be used in the food, pharmaceutical, chemical and other sectors of the national economy.
Keywords: скляна пляшка; тара; пакування; укладання; glass bottle; packaging; container; stacking; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки