Морозиво функціонального призначення - Гавриш, Андрій Володимирович; Шевченко, О. Є. (My University, 2012)
Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива на органічні сполуки йоду та заліза, розроблено рецептурний склад і схеми виробництва морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить гемове залізо, як оздоблювального напівфабрикату. The question of the complex enriching of the glazed ice-cream is considered on the organic compounds of iodine and iron, compounding composition and charts of production of ice-cream with additions of elamin and couverture which contains gemove iron is developed, as to the intermediate product.
Keywords: гемове залізо; gemove iron; морозиво; еламін; глазур; органічні сполуки; йод; ice-cream; elamin; glaze; organic compounds; iodine; кафедра готельно-ресторанної справи