Гавриш, Андрій ВолодимировичШевченко, О. Є.2012-04-162012-04-162012Гавриш, А. В. Морозиво функціонального призначення / А. В. Гавриш, О. Є. Шевченко // Удосконалення процесыв та обладнання харчових виробництв 2012. - Донецьк : ДонНУЕТ. - Вип. 28. - С. 337-343.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/879Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива на органічні сполуки йоду та заліза, розроблено рецептурний склад і схеми виробництва морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить гемове залізо, як оздоблювального напівфабрикату. The question of the complex enriching of the glazed ice-cream is considered on the organic compounds of iodine and iron, compounding composition and charts of production of ice-cream with additions of elamin and couverture which contains gemove iron is developed, as to the intermediate product.uk-UKгемове залізоgemove ironморозивоеламінглазурорганічні сполукийодice-creamelaminglazeorganic compoundsiodineкафедра готельно-ресторанної справиМорозиво функціонального призначенняArticle