Ділова іноземна мова (Англійська мова): Методичні рекомендації до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів 5 курсу галузі знань 0305 Економіка та підприємництво заочної та скороченої форм навчання - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2011)
Методичні рекомендації містять контрольні завдання, спрямовані на оцінювання рівня володіння мовою студентами через семестровий контроль рівня лінгвістичних та граматичних умінь в межах опанованого матеріалу згідно програми.

Methodological recommendations are aimed at assessing the students’ levels of proficiency by term control of students’ lexical and grammatical skills according to the syllabus.
Keywords: англійська мова; вивчення іноземної мови; language learning; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації