Економічна оцінка природоохоронних витрат на виробничому підприємстві - Салатюк, Ніна Миколаївна (My University, 2014)
В останні роки на вітчизняних підприємствах відбувається вдосконалення системи управління екологічними витратами та системи їх економічної оцінки з метою підвищення ефективності природоохоронної діяльності. Складність та відсутність спеціального науково-методичного забезпечення управління природоохоронними витратами на промислових підприємствах свідчать про актуальність даної проблеми для підприємств харчової промисловості.
Keywords: екологічні витрати; підприємства; економічна оцінка; экологические затраты; предприятия; экономическая оценка; environmental costs; enterprises; economic evaluation; кафедра економічної теорії