Дорохович, Антонелла МиколаївнаОболкіна, Віра ІллівнаКохан, Олена ОлександрівнаСвоєволіна, Галина Василівна2013-11-152013-11-152005Використання харчових волокон при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, Г. В. Своєволіна // Экотрофология. Современные проблемы : І Международная научно-практическая конференция. — БЦ.: БЦДАУ, 2005. — С. 82-84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11328В статті наведені результати досліджень технологічних властивостей порошків з рослинної сировини, що багата рослинними волокнами. На основі цих досліджень визначено раціональне дозування досліджуваних порошків при виробництві фруктових та молочних начинок для печива та пряників; а також при виробництві неглазурованих помадних цукерок.uk-UKхарчові волокнанабуханнятемпературагідратаціяв’язкістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівdietary fiberswellingtemperaturehydrationviscosityВикористання харчових волокон при виробництві кондитерських виробівArticle