Research of dynamic process in the pneumatic cylinder system of double action at the stable moments - Kryvoplias-Volodina, Liudmyla; Lyubimov, Valeriy; Legun, Anastasia (My University, 2014)
Розглянуто схему вібраційного живильника з пневматичним приводом і встановлені параметри роботи системи з використанням різних напрямних.The scheme of vibrating feeder with pneumatic drive and installed system parameters using various guides.
Keywords: динаміка; пневмоциліндр двосторонньої дії; усталений рух; динамика; пневмоцилиндр двустороннего действия; установившееся движение; dynamics; steady motion; double-acting pneumatic cylinder; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки