Перехід від традиційних управлінських методів та принципів менеджменту до нових сучасних методик agile-менеджменту - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2024)
Розглядаються особливості і тенденції переходу від традиційних управлінських методів та принципів менеджменту до нових сучасних методик agile-менеджменту

The features and trends of the transition from traditional management methods and management principles to new modern methods of agile management are considered
Keywords: agile менеджмент; agile-менеджмент; сучасні методики менеджменту; методика agile менеджменту; управлінські методи менеджменту; agile management; modern management techniques; agile management technique; managerial methods of management; кафедра економіки праці та менеджменту