Платонов, Віталій ВасильовичДадеко, Л. І.Чернявська, Людмила ІванівнаКупчик, Михайло ПетровичКлименко, Лариса Степанівна2013-02-042013-02-042005Розробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному стані : матеріали науково-технічної конференції цукровиків України, Київ / В. В. Платонов, Л. I. Дадеко, Л. I. Чернявська, М. П. Купчик, Л. С. Клименко // Цукор України. – 2005. – С. 211–213.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5999Приведені порівняльні показники якості білого цукру , який виробляють в країнах ЄС та в Україні. Розроблено новий прилад для визначення кольоровості білого цукру в кристалічному вигляді. Наголошено , що розроблення вітчизняного лабораторного обладнання для визначення кольоровості цукру дозволяє виробляти недорогі прилади і організовувати їх належне сервісне обслуговуванняна цукрових заводах. Present comparative figures as white sugar, which is produced in the EU and Ukraine. A new instrument for determining color-sti white sugar in crystalline form. Emphasized that the development of laboratory equipment to determine the color allows the sugar to produce inexpensive devices and organize proper service sugar factories.otherцукрове виробництвоsugar productionбілий цукорякістькристалічнийприладкольоровістьсервісне обслуговуванняwhite sugarqualitycrystallinedevicecolorserviceРозробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному станіArticle