Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичТкаченко, Денис Романович2023-02-072023-02-072022Страшинський, І. Використання насіння соняшника у комбінованих м’ясопродуктах / І. Страшинський, В. Пасічний, Д. Ткаченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 203https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39012Пошук резервів харчового білка рослинного походження для України приводить до аналізу врожайності олійних культур, зокрема соняшнику, який є однією з основних олійних культур України.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівфізико-хімічні показникинасіння соняшникам'ясопродуктиорганолептичні показникиsunflower seedsorganoleptic indicatorsmeat products,physical and chemical indicatorsВикористання насіння соняшника у комбінованих м ’ясопродуктахThesis