Сирокопчені ковбаси - Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Коваленко, Микола Олександрович; Іжевська, Діана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна (My University, 2014)
Сирокопчені ковбаси містять яловичину першого ґатунку, свинину напівжирну, свинну грудинку, нітрит натрію, сіль, цукор, композиційну добавку. Крім цього, вони додатково містять бланшовану моркву, бланшований гарбуз, корінь селери.
Keywords: сирокопчена ковбаса; композиційна добавка; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів