Технологія спредів зі складовими рослинного походження - Петрина, Алла Богданівна (My University, 2016)
Дисертаційну роботу присвячено розробленню технології спредів зі складовими рослинного походження - продуктами переробки зернових та цитрусових, баластними та жировими компонентами лікарської рослини - розторопші плямистої в функціонально значимих кількостях. The thesis is devoted to development of technology of spreads with vegetative origin components: the products of cereals and citrus alteration: ballast and fatty components of medicinal plant - Milk Thistle - in functionally significant quantities.
Keywords: спреди з рослинними складовими; харчові волокна; борошно рисове екструдоване; шрот та олія розторопші; spreads with vegetative components; food fibres; extracted flour; pellet and oil of Milk Thistle