Петрина, Алла Богданівна2016-02-152016-02-152016Петрина, А. Б. Технологія спредів зі складовими рослинного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Петрина Алла Богданівна ; НУХТ. – К., 2016. – 24 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22246Дисертаційну роботу присвячено розробленню технології спредів зі складовими рослинного походження - продуктами переробки зернових та цитрусових, баластними та жировими компонентами лікарської рослини - розторопші плямистої в функціонально значимих кількостях. The thesis is devoted to development of technology of spreads with vegetative origin components: the products of cereals and citrus alteration: ballast and fatty components of medicinal plant - Milk Thistle - in functionally significant quantities.uk-UKспреди з рослинними складовимихарчові волокнаборошно рисове екструдованешрот та олія розторопшіspreads with vegetative componentsfood fibresextracted flourpellet and oil of Milk ThistleТехнологія спредів зі складовими рослинного походженняThesis