Міжнародні наукові зв’язки українських вчених з іноземними вченими у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2007)
У статті розглядаються міжнародні наукові зв'язки вчених Київського, Харківського, Одеського університетів із вченими інших країн у другій половині XIX – на початку XX ст. This paper addresses the international scientific relations scholars Kiev, Kharkov, Odessa University with scientists of other countries in the second half of XIX - early XX century.
Keywords: міжнародні наукові зв'язки; університети; український вчений; ukrainian scientist; international scientific relations and universities; кафедра гуманітарних дисциплін