Організація винного туризму в північноамериканському рекреаційно-туристичному мікрорайоні - Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2013)
У останні роки в розвитку виноградарства і виноробства США відмічене зростання - цьому сприяє не лише унікальний клімат, але і сприятлива політика інвестування. Американські вина надходять в 165 країни світу.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; wine tourism; винний туризм