Литовченко, Ігор МиколайовичШпак, Максим Сергійович2014-11-102014-11-102014Литовченко, І. М. Визначення питомої роботи замісу хлібного тіста при використанні місильних органів циліндричної форми / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 390.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18169Тістомісильне обладнання займає одне з провідних місць при виготовленні хлібобулочних виробів, так як якість замісу опари чи тіста суттєво впливає на якість готових виробів. Mixing equipment occupies a leading position in the manufacture of bakery products, as well as the quality of mixing dough or pastry significantly affect the quality of finished products.otherхлібобулочні виробиопаратістомісильне обладнанняbakerymixing equipmentdoughкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВизначення питомої роботи замісу хлібного тіста при використанні місильних органів циліндричної формиOther