Киричук, Іванна ІгорівнаЗмієвський, Юрій ГригоровичМирончук, Валерій Григорович2014-06-122014-06-122013Киричук, І. І. Зворотний осмос в технології очищення стічної води молочних підприємств / І. І. Киричук, Ю. Г. Змієвський, В. Г. Мирончук // Актуальні проблеми харчової промисловості: матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції, 8-9 жовтня 2013 р. – Тернопіль, 2013. – С. 181-182.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15005Для зменшення об’єму стічних вод молокопереробних підприємств, в тому числі отриманих і після переробки молочної сироватки, їх доцільно розділяти за допомогою зворотного осмосу. Така обробка дозволяє сконцентрувати наявні у стоках цінні компоненти та отримати очищену воду з низьким вмістом мінеральних сполук, придатну для повторного використання у цілях підприємства і разом з тим зменшити забруднення навколишнього середовища.uk-UKзворотний осмосстічні водиобратный осмоссточные водыreverse osmosiswastewaterкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняЗворотний осмос в технології очищення стічної води молочних підприємствThesis