Перспективи використання вітамінних збагачувачів на основі каротиновмісних овочів - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Зарицька, Маргарита (My University, 2017)
Дослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин Studies have shown that from pumpkins and carrots you can get a number of polyfunctional products that can be used in various industries in the food industry as natural vitamin-based fillers that contain dietary fiber and β-carotene.
Keywords: морква; гарбуз; сушіння; каротин; carrots; pumpkin; drying; carotene; кафедра технології консервування