Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБандуренко, Галина МихайлівнаЗарицька, Маргарита2018-05-212018-05-212017Левківська, Т. М. Перспективи використання вітамінних збагачувачів на основі каротиновмісних овочів / Т. М. Левківська, Г. М. Бандуренко, М. Зарицька // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня. – К. : НУХТ, 2017. – С. 44-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27474Дослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин Studies have shown that from pumpkins and carrots you can get a number of polyfunctional products that can be used in various industries in the food industry as natural vitamin-based fillers that contain dietary fiber and β-carotene.uk-UKморквагарбузсушіннякаротинcarrotspumpkindryingcaroteneкафедра технології консервуванняПерспективи використання вітамінних збагачувачів на основі каротиновмісних овочівOther