Дослідження засобів контролю для визначення дефектів сонячних панелей - Молнар, Андрій; Осьмак, Олексій Олексійович (Національний університет харчових технологій, 2015)
Розглянуто завдання широкомасштабного впровадження новітніх технологій ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів і максимального використання нетрадиційних поновлюваних джерел енергії. Проведено дослідження дефектів, що мають електролюмінісцентну природу, з метою визначення їх параметрів, а зокрема координат, розмірів та форм. The problem of large-scale introduction of new technologies for efficient use of energy resources and maximum use of renewable energy sources. The investigation of defects with EL nature to determine their parameters, including coordinates, sizes and shapes.
Keywords: біопаливо; biofuels; сонячна енергія; solar power; енергетика; energetics; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки