Розвиток теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах - Труш, Юлія Леонідівна; Осадчук, Оксана Павлівна (My University, 2018)
Запропоновано на основі накопиченого досвіду дослідити і сформувати власну систематизацію теоретичних постулатів в історії розвитку теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах. Based on the accumulated experience, it is proposed to investigate and formulate its own systematization of theoretical postulates in the history of the development of the theory and practice of quality management in domestic and foreign countries.
Keywords: підприємство; система; управління якістю; модель; засади; фактори; enterprise; system; quality management; model; principles; factors; кафедра економіки і права