Дослідження хімічного складу порошку керобу різних сортів - Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2023)
У тезах проаналізовано хімічний склад порошку керобу, що використовується у кондитерських виробах.

The chemical composition of carob powder used in confectionery is analyzed in theses.
Keywords: кондитерські вироби; порошок керобу; хімічний склад; confectionery; cherub powder; chemical composition; кафедра експертизи харчових продуктів