Божко, Анастасія ЮріївнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-072024-11-072023Божко, А. Ю. Дослідження хімічного складу порошку керобу різних сортів / А. Ю. Божко, С. І. Усатюк // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 102–103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45467У тезах проаналізовано хімічний склад порошку керобу, що використовується у кондитерських виробах.The chemical composition of carob powder used in confectionery is analyzed in theses.ukкондитерські виробипорошок керобухімічний складconfectionerycherub powderchemical compositionкафедра експертизи харчових продуктівДослідження хімічного складу порошку керобу різних сортівThesishttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827