Створення бази знань граматики польської мови - Костіков, Микола Павлович (My University, 2012)
У статті аналізуються можливості використання баз знань для розробки інтелектуальної навчальної системи з граматики польської мови. Описано підхід до створення бази знань морфології. The article is concerned with the possibilities of using knowledge bases for for developing an intelligent tutoring system for Polish grammar. An approach to creating a knowledge base of morphology is described.
Keywords: електронні словники; продукційна модель; база знань; експертні системи; електронні засоби навчання; knowledge base; production system; e-learning; expert systems; electronic dictionaries; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки