Lovemarks бренди в українському просторі (на прикладі мережі б’юті-барів G.Bar) - Соловйова, Юлія Євгеніївна; Горська, Катерина Євгенівна (My University, 2019)
У статті на прикладі світової франчайзингової мережі б’юті-барів G.Bar розглядаються певні аспекти нової концепції брендингу, запропонованої К.Робертсом, -«Lovermarks бренд». Вказується на важливості емоційної складової між споживачем та брендом, визначаються ключові особливості, які дозволяють зараховувати бренд до категорії Lovermarks. Наголошується, що Lovermarks це не просто сучасна ідеологія бренду, це ґрунтовна розробка всіх ключових взаємодій із аудиторією, що в комплексі сприяє тому, яку емоцію викличе бренд у кінцевого споживача продукту.
Keywords: кафедра маркетингу; реклама; Lovermarks; бренд; еволюція бренду; емоційний брендинг; advertising; brand; Lovermarks; brand evolution; emotional branding