Корпоративна соціальна відповідальність підприємств сфери туризму - Розметова, Олена Григорівна (My University, 2011)
Розробка теоретичних положень і практичних рекомендацій щодо впровадження корпоративної соціальної відповідальності на підприємствах сфери туризму з урахуванням принципів концепції сталого розвитку. Development of theoretical concepts and practical recommendations for the implementation of corporate social responsibility in the business of tourism, taking into account the principles of sustainable development
Keywords: корпоративна; відповідальність; corporate; responsibility; кафедра туристичного та готельного бізнесу