Дослідження шунгіта методами десорбційної масспектрометрії - Мельник, Людмила Миколаївна; Громовий, Т. Ю. (My University, 2014)
Загострення проблеми підвищення якості харчової сировини і питної води потребує пошуку ефективних способів їх очищення, що є одним із найважливіших напрямів роботи науковців. Growing problem of improving the quality of food raw materials and water needs to find effective methods of cleaning, which is one of the most important areas of academics.
Keywords: масспектрометрія; харчова сировина; шунгіт; masspektrometriya; food raw materials; shungit; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв