Мельник, Людмила МиколаївнаГромовий, Т. Ю.2014-10-272014-10-272014Мельник, Л. М. Дослідження шунгіта методами десорбційної масспектрометрії / Л. М. Мельник, Т. Ю. Громовий / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17716Загострення проблеми підвищення якості харчової сировини і питної води потребує пошуку ефективних способів їх очищення, що є одним із найважливіших напрямів роботи науковців. Growing problem of improving the quality of food raw materials and water needs to find effective methods of cleaning, which is one of the most important areas of academics.otherмасспектрометріяхарчова сировинашунгітmasspektrometriyafood raw materialsshungitкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження шунгіта методами десорбційної масспектрометріїOther