Дослідження процесу сушіння білкових препаратів тваринного і рослинного походження - Стрельченко, Людмила Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Коломієць, Роман Анатолійович (My University, 2015)
В даній статті наведені дані про розробку комбінування двох класичних методів сушіння білкових композицій що дозволяє впливати на склад і властивості білкових композицій, а також більш раціонально використовувати білкові ресурси. This article provides information about the development of the combination of two classical methods of drying protein compositions so as to influence the composition and properties of protein compositions and a more rational use of protein resources.
Keywords: кобінована сушка; білки; температура; сушіння; drying; proteins; temperature; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв