Стрельченко, Людмила ВасилівнаДубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичКоломієць, Роман Анатолійович2015-05-182015-05-182015Дослідження процесу сушіння білкових препаратів тваринного і рослинного походження / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Р. А. Коломієць // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. / НУХТ. - К., 2015. - 176 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20421В даній статті наведені дані про розробку комбінування двох класичних методів сушіння білкових композицій що дозволяє впливати на склад і властивості білкових композицій, а також більш раціонально використовувати білкові ресурси. This article provides information about the development of the combination of two classical methods of drying protein compositions so as to influence the composition and properties of protein compositions and a more rational use of protein resources.кобінована сушкабілкитемпературасушінняdryingproteinstemperatureкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження процесу сушіння білкових препаратів тваринного і рослинного походження