Гідроформілювання олефінів на основі оксиду вуглецю - Андрущук, Ірина Святославівна; Фоменко, Веніамін Васильович (My University, 2014)
Гідроформілювання - один з найважливіших промислових процесів за участі гомогенних каталітичних систем. Hidroformilyuvannya - one of the most important industrial processes involving homogeneous catalytic systems.
Keywords: гідроформілювання; оксид вуглецю; олефіни; hidroformilyuvannya; carbon monoxide; olefins; кафедра харчової хімії