Маркетинг як інтелектуальна основа продажу - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2021)
Бібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з основ та видів маркетингу, маркетингових досліджень, маркетингової товарної та цінової політик, торгівлі, маркетингових комунікацій, реклами як інструменту маркетингу, маркетингового менеджменту, маркетингу з управління підприємством, ринку та сегментації ринку, маркетингового планування, міжнародного маркетингу, а також впливу маркетингу на суспільство. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться данною темою.
Keywords: основи маркетингу; товар; товарні інновації; маркетинг послуг; маркетинг у туризмі; цінова політика; товаропросування; дистрибуція; франчайзинг; маркетинг торгівлі; електронна комерція; інтернет-маркетинг; реклама як інструмент маркетингу; івент-маркетинг; маркетинг комунікацій; маркетинговий менеджмент; маркетингове дослідження; управління маркетингом; маркетингове планування; міжнародний маркетинг