Дорохович, Вікторія ВіталіївнаАбрамова, Асьят Георгіївна2016-10-282016-10-282016Дорохович, В. В. Еритрітол – цукрозамінник нового покоління. Дослідження впливу еритрітолу на реологічні та структурні показники бісквітного тіста та готового виробу / В. В. Дорохович, А. Г. Абрамова // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : Міжнародна науково-практична конференція, 13-17 верес. 2016 р. - Одеса. : ОНАХТ, 2016. – С. 41–43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24470Досліджено доцільність застосування еритрітолу в технології бісквітів дієтичного призначення. Исследована возможность использования еритритола в технологии бисквитов диетического назначения. We investigated the feasibility of using erithritol sponge cakes in dietary use technology.uk-UKеритрітолеритритолerithritolкондитерські виробикондитерские изделияconfectioneryбісквітибисквитыsponge cakesкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЕритрітол – цукрозамінник нового покоління. Дослідження впливу еритрітолу на реологічні та структурні показники бісквітного тіста та готового виробуThesis