Бахмач, Володимир ОлександровичБабенко, Валерій Іванович2013-10-022013-10-022010Бахмач, В. О. Технологія виробництва майонезів / В. О. Бахмач, В. І. Бабенко, // Продукты & Ингредиенты : наук.-практ. журн. - 2010. - № 4 (87) - С. 36-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10041Майонези — це сметаноподібна дрібнодисперсна емульсія типу «жир у воді», приготовлена з рафінованої, дезодорованої рослинної олії з додаванням емульгаторів, стабілізаторів, загущувачів, смакових добавок і пряностей. У виробництві майонезів та соусів використовують два способи приготування: холодний і гарячий. Mayonnaise - a fine creamy emulsion type "oil in water" made from refined, deodorized vegetable oil with emulsifier, stabilizer, thickener, flavoring and spices. In the production of mayonnaise and sauces used two methods of cooking: cold and hototherгарячий спосібхолодний спосібмайонеземульсіяемульгаторhot waycold waymayonnaiseemulsionemulsifierкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівТехнологія виробництва майонезівArticle