Дуборєзов, Олександр Дмитрович2023-04-252023-04-252023Дуборєзов, О. Д. Дослідження використання нетрадиційної сировини для виробництва чіпсів підвищеної харчової і біологічної цінності з впровадженням технології при будівництві заводу харчових концентратів у м. Полтава : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дуборєзов Олександр Дмитрович ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2023. – 247 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40355otherхарчові концентратичіпси картопляніхрумка картоплячіпси формованірисово-кукурудзяні пластівці підвищеної біологічної цінностісухі сніданкикава натуральна розчиннапрянощікупаж рослинних олійfood concentratespotato chipscrispy potatoesrice-corn flakes of increased biological valuedry breakfastsnatural instant coffeespicesblend of vegetable oilschips shapedкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження використання нетрадиційної сировини для виробництва чіпсів підвищеної харчової і біологічної цінності з впровадженням технології при будівництві заводу харчових концентратів у м. ПолтаваOther