Бойченко, Марія СтаніславівнаСтрашинський, Ігор Мирославович2016-09-172016-09-172016Бойченко, М. С. Розробка м’ясних консервів для функціонального харчування / М. С. Бойченко, І. М. Страшинський // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 43–44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24037На сучасному етапі розвитку економіки в нашій країні все більш актуальною стає необхідність реалізації питань, спрямованих на підвищення ефективності виробництва з одночасним раціональним використанням сировинних ресурсів і поліпшенням якості м’ясних консервів. At the present stage of economic development in our country is becoming more urgent need for the implementation of issues to improve the efficiency of production while the rational use of natural resources and improving the quality of canned meat.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясні консервифункціональне харчуванняякість м’ясних консервівcanned meatfunctional foodcanned meat qualityРозробка м’ясних консервів для функціонального харчуванняOther