Кіркова, Марина СтаніславівнаПолумбрик, Максим Олегович2014-04-152014-04-152012Кіркова, М. С. Дефіцит мікроелементів в харчуванні і здоров’я людини / М. С. Кіркова, М. О. Полумбрик // Актуальні задачі сучасних технологій : збірник тез доп. Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студ., 19–20 груд. 2012 р., м. Тернопіль / Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. – Тернопіль : ТНТУ ім. І. Пулюя, 2012. – С. 273https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13972Дефіцит таких мікроелементів як цинк, хром, селен призводить до серйозних порушень в організмі людини. Саме тому дана проблема повинна бути детальніше вивчена. Зазначені рекомендовані норми мікроелементів, а також продукти харчування з високим вмістом цинку, хрому та селену. Deficiency of trace elements such as zinc, chromium, selenium leads to serious disorders in humans. That is why this question should be studied more. These recommended rates of micronutrient, and foods high in zinc, chromium and selenium.otherдефіцит мікроелементівцинкхромселендобова нормаmicronutrient deficiencyzincchromiumseleniumdaily rateкафедра екології та екоменеджментукафедра харчової хіміїДефіцит мікроелементів в харчуванні і здоров’я людиниThesis