Лисий, Олександр ВіталійовичГрабовська, Олена Вячеславівна2014-06-132014-06-132014Лисий, О. В. Властивості крохмалефосфатів / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 309-311.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15064З отриманих та досліджених крохмалефосфатів, найбільш міцні надмолекулярні структури утворюють зразки № 2 та № 3. Це свідчить, що при модифікації крохмалю реагенти слід вводити у вигляді розчину. Дані зразки також рекомендовано використовувати в складі харчоконцентратів для стабілізації структури. From these and investigated krohmalefosfativ most robust supramolecular structures form samples number 2 and number 3. This indicates that the modification of starch reagents should be administered as a solution. These samples are also recommended to use a part of food concentrates to stabilize the structure.uk-UKкрохмалефосфатортофосфатна сільреологічні властивостіstarch phosphateorthophosphatesrheological propertiesкафедра технології цукру і підготовки водикафедра готельно-ресторанної справиВластивості крохмалефосфатів