Technological innovations in hotel industry - Vlodarchyk, Tatiana; Yurchuk, Lyudmila (My University, 2014)
Principles of innovative technologies implementation in hotel management directly are linked with the effectiveness increase of every employee work in particular and hotel in general. Принципи впровадження інноваційних технологій в управлінні готелем прямо пов’язані з підвищенням ефективності роботи як кожного працівника, так і готелю загалом.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); innovations (hotel and restaurant complex); кафедра іноземних мов професійного спрямування; кафедра туристичного та готельного бізнесу