Характеристика основних складових стратегічного управління підприємством - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2018)
Визначено стратегічне управління. Розглянуто складові стратегічного управління з точки зору різних підходів. Strategic management is defined. The components of strategic management are considered from the point of view of various approaches.
Keywords: стратегічне управління; стратегія; підходи; складові; strategic management; strategy; approaches; components; кафедра економіки праці та менеджменту