Автоматизоване управління багатоасортиментним виробництвом молочної продукції з використанням когнітивного підходу - Савчук, Ольга Вікторівна (My University, 2015)
Дисертаційна робота присвячена підвищенню ефективності роботи багатоасортиментного виробництва молочної продукції за рахунок удосконалення систем автоматизації шляхом використання алгоритмів, процедур, методів когнітивного підходу. The thesis is devoted to improving the efficiency of dairy many assortments, by improving automation systems by using algorithms, procedures and methods of cognitive approach.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; автоматизація; технологічний комплекс молочного заводу; когнітивний підхід; automation; technological complex dairy plant; cognitive approach