Гудзенко, Анастасія СтаніславівнаДорохович, Вікторія Віталіївна2023-06-082023-06-082023Гудзенко, А. Визначення можливості застосування еритритолу в технології желейно-ягідного мармеладу / А. Гудзенко, В. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 159https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40777Визначено, що через 2 дні зберігання еритритол кристалізується на поверхні мармеладу. Для запобігання цього застосовано фруктозу. Використання вишневого пюре сприяє покращенню нутрієнтного складу мармеладу. It was determined that after 2 days of storage, erythritol crystallizes on the surface of the marmalade. Fructose is used to prevent this. The use of cherry puree improves the nutritional composition of marmalade.otherеритритолагармармеладпюре вишнінутрієнтний складerythritolagarmarmaladecherry pureenutrient compositionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВизначення можливості застосування еритритолу в технології желейно-ягідного мармеладуThesis