Визначення можливості застосування еритритолу в технології желейно-ягідного мармеладу - Гудзенко, Анастасія Станіславівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2023)
Визначено, що через 2 дні зберігання еритритол кристалізується на поверхні мармеладу. Для запобігання цього застосовано фруктозу. Використання вишневого пюре сприяє покращенню нутрієнтного складу мармеладу. It was determined that after 2 days of storage, erythritol crystallizes on the surface of the marmalade. Fructose is used to prevent this. The use of cherry puree improves the nutritional composition of marmalade.
Keywords: еритритол; агар; мармелад; пюре вишні; нутрієнтний склад; erythritol; agar; marmalade; cherry puree; nutrient composition; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів