Кужиль, Наталія ОлегівнаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна2016-09-292016-09-292016Кужиль, Н. Використання біологічно активованого зерна у виробництві хліба / Н. О. Кужиль, С. А. Бажай-Жежерун // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24264Пророщування зерна є одним з методів біологічної активації. Новим напрямом, який розвивається за кордоном та в Україні, є використання пророщеного зерна у харчовій індустрії і, зокрема, у виробництві хлібобулочних виробів. Sprouting grains is one method of biological activation. New direction that developed abroad and in Ukraine, is the use of sprouted grains in the food industry, particularly in the production of bakery products.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівпророщене зернохлібобулочні виробихарчова та біологічна цінністьsprouted grainbaked goodsfood and biological valueВикористання біологічно активованого зерна у виробництві хлібаOther