Мельник, Ірина ОлегівнаАрхіпчук Олександр ВасильовичЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-10-182023-10-182023Мельник, І. Роль крафтових сирів у гастро-туризмі України / Ірина Мельник, Олександр Архіпчук, Ольга Чернюшок // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 209-211https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41195Одним із перспективних напрямків розвитку гастрономічного туризму є сирний туризм – спеціалізований вид туризму, який ознайомлює подорожуючих з національними традиціями сироваріння, культури споживання сиру. One of the promising directions for the development of gastronomic tourism is cheese tourism - a specialized type of tourism that acquaints travelers with the national traditions of cheese-making, the culture of cheese consumption.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівмоцарелавиробництвокрафттуризмгастрономічний турсирспеціїсулугуніфетаmozzarellaproductioncrafttourismgastronomic tourcheesethespicessulugunifetaРоль крафтових сирів у гастро-туризмі УкраїниThesis