Композиція паштету для геродіетичного харчування ( Патент на корисну модель № 97195) - Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гордiєнко, Олена Василiвна (My University, 2015)
Композицiя паштетy для геродiетичноrо харчування, включае м'ясну сировину, молоко сухе коров'яче знежирене, олiю рослинну, цибулю рiпчасry пасеровану, бульйон, сiль кухонна харчову, перець духмяний, яка вiдрiзняється тим, що як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печiнку курячу варену, як рослинну олiю використовують лляну та додатково використовують пшеничну клiтковину гiдратовану, кров, морську капусту Laminaria. Composition pastega for herodeion food, including raw meat, cow's milk fat, vegetable oil, onion rpcemu fried, broth, salt, allspice, characterized in that the raw meat used meat chicken and chicken liver cooked, as vegetable oil use linseed and additionally use wheat cellulose hydrated, blood, laminaria Laminaria.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; паштет; pate; геродієтичне харчування; power herodeion