Придибайло, Євгенія Сергіївна2016-04-082016-04-082014Придибайло, Є. С. Напрямки планування розвитку персналу підприємства / Є. С. Придибайло / Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика : програма і матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і студентів, 13–14 листопада 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 148-150.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22783Персонал у сучасних умовах повинен бути високоосвіченим, володіти високою загальною культурою, стратегічним мисленням та ерудицією. The staff in modern conditions must be highly educated, have high general culture, strategic thinking and erudition.uk-UKплануваннярозвитку персоналупідприємствоplanningstaff developmententerpriseНапрямки планування розвитку персналу підприємстваOther