Напрямки планування розвитку персналу підприємства - Придибайло, Євгенія Сергіївна (My University, 2014)
Персонал у сучасних умовах повинен бути високоосвіченим, володіти високою загальною культурою, стратегічним мисленням та ерудицією. The staff in modern conditions must be highly educated, have high general culture, strategic thinking and erudition.
Keywords: планування; розвитку персоналу; підприємство; planning; staff development; enterprise