Управління кредитними ризиками комерційних банків - Сілакова, Ганна Віталіївна; Пономаренко, Юлія Іванівна (My University, 2013)
Визначено інструменти управління кредитними ризиками комерційних банків. Наведено етапи процесу управління кредитними ризиками банку. Definitely instruments of credit risk management of commercial banks. Shows the stages of the process of credit risk management of the bank.
Keywords: кредит; ризик; управління кредитними ризиками; кафедра фінансів; credit; risk; credit risk management