Rashevska, Tamara2013-07-042013-07-042004Rashevska, T. Micro- and nanostructure a butter witn inulin / T. Rashevska // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8845Electronic-microscopic researches of inulin butter have shown, that entering inulin essentially influences formation micro-and nanostmcture of butters.Электронно-микроскопические исследования показали, что добавление инулина в сливочное масло существенно влияет на его наноструктуру. Електронно-мікроскопічні дослідження показали, що внесення інуліну до вершкового масла суттєво впливають на його мікро- і наноструктуру.enbutterinulinnanostructureсливочное маслоинулиннаноструктуравершкове маслоінулінкафедра технології молока і молочних продуктівMicro- and nanostructure a butter witn inulinThesis