Дика, Ю. М.Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2014-06-172014-06-172003Дика, Ю. М. Дослідження змін сорбційних властивостей зерна пшениці під час пророщування / Ю. М. Дика, Т. І. Миколів, Л. О. Федоренченко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. : тези доповідей. - К. : НУХТ, 2003 – Ч. IІ. – С. 83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15256Використання цільного зерна пшениці та інших злакових культур в пророщеному стані є актуальним при створенні продуктів оздоровчого призначення. Робота присвячена дослідженню сорбції іонів кальцію і магнію харчовими волокнами пшениці під час пророщування зерна. The use of whole grain of wheat and other cereal cultures in the sprouting state is actual at creation of products of the health setting. Work is sanctified to research of persorption of ions of calcium and magnesium by the food fibres of wheat during sprouting of grain.otherсорбційні властивостіпророщування зернапшеницяsorption propertiessprouting of grainwheatкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження змін сорбційних властивостей зерна пшениці під час пророщуванняThesis