Економічні проблеми готельного бізнесу - Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2012)
Використання альтернативних джерел теплопостачання та сучасних систем опалення дозволить вивести готельний бізнес на світові економічні рівні послуг.
Keywords: насос тепловий; альтернативна енергетика; зонд грунтовий; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; heat pump; alternative energy; soil probe