Забезпечення інформаційної підтримки рекрутингу персоналу: системний підхід - Олійниченко, Олена Миколаївна (My University, 2013)
За допомогою системного підходу, досліджено та зображено місце інформаційного забезпечення рекрутингу персоналу в системі управління підприємством та його взаємозв’язки із системами, що входять до її складу.
Keywords: системный подход; systems approach; системний підхід; рекрутинг; кафедра економіки праці та менеджменту; recruiting