Савчук, Лілія Геннадіївна2024-07-082024-07-082024Савчук, Л. Г. Проєкт цеху по виробництву сиру кисломолочного та сиркових виробів на підприємстві потужністю переробки молока 77 т за добу у місті Вижниця Чернівецької області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Савчук Лілія Геннадіївна ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2024. – 54 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43902ukкисломолочний сирмолочні продуктиамінокислотидієтичне харчуваннякафедра технології молока і молочних продуктівПроєкт цеху по виробництву сиру кисломолочного та сиркових виробів на підприємстві потужністю переробки молока 77 т за добу у місті Вижниця Чернівецької областіOther