Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОболкіна, Віра Іллівна2016-03-122016-03-122015Кирпіченкова, О. М. Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюре / О. М. Кирпіченкова, В. І. Оболкіна // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 148–149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22468Останнім часом на споживчому ринку підвищеним попитом користується здобне комбіноване печиво з желейними начинками на основі бісквітного напівфабрикату. Recently the consumer market increased demand combined butter cookies with jelly fillings based on semi-finished biscuit.uk-UKздобне печивопюреасортиментmashedrangebutter biscuitsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиРозширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюреOther