Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюре - Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2015)
Останнім часом на споживчому ринку підвищеним попитом користується здобне комбіноване печиво з желейними начинками на основі бісквітного напівфабрикату. Recently the consumer market increased demand combined butter cookies with jelly fillings based on semi-finished biscuit.
Keywords: здобне печиво; пюре; асортимент; mashed; range; butter biscuits; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи