Інноваційний підхід до класифікації підприємств туристичного профілю - Візерська, Марія Сергіївна (My University, 2019)
Класифікація туристичних підприємств грунтується на функціональному їх поділі. Класифікація покликана вирішити питання побудови функціональної структури туристичного ринку. інноваційний підхід автора полягає у включенні у дану структуру не тільки підприємств, що безпосередньо здійснюють туристичне обслуговування, а й всіх тих, що здійснюють обслуговування опосередковано, а також супутніх підприємств і установ. --- The classification of tourist enterprises is based on their functional division. The classification aims to solve the problem of building a functional structure of the tourist market. The innovative approach of the author is to include in this structure not only enterprises that provide tourist services directly, but also all those who provide services indirectly, as well as related enterprises and institutions.
Keywords: туризм; tourism; tourism enterprise; tourist enterprise; classification of tourism enterprises; кафедра туристичного та готельного бізнесу; класифікація туристичного бізнесу